Kirjoittajavieraat

”Kauneus on ase(nne)

Kauneusihanne on mielestäni jo käsite, jota ei ole. Tai ei saisi olla ainakaan, jos yksittäisiä kauneusihanteita vielä maailman jostain nurkasta löytyy. Tällä yhdyssanalla on negatiivinen kaiku siitä, mitä pitäisi olla ja mitä ei pitäisi olla. Troposfäärin alapuolella kuitenkin asuu tällä hetkellä aika monta ihmistä, miestä, naista ja jotain siltä väliltä, joten kauneusihanteita joihin jokanainen ja jokamies mahtuisivat ei vain yksinkertaisesti ole.

Pitäisikö edes olla? Odotukset nuorilta naisilta ovat valtavat. Sinun tulisi olla seksikäs, isorintainen ja ai niin, suhteellisen laiha. Kuka määrittää mitä on seksikkyys? Miksi pitäisi olla laiha? Nuoret miehet taasen tarvitsevat tarpeeksi lihaksia päästäkseen kaveripiirinsä suosioon unohtamatta tietysti sitä tärkeintä – pituutta on tietyissä ruuminosissa oltava riittävästi, jotta miehisyyteen olisi valmiina edes aihiot. Nollakokoiset mallit erinäisten huippubrändien catwalkeilla eivät ole kovin mehevää katseltavaa, vaikkakin kuitenkin inspiroivat nuoria heidän kehonkuvansa rakentamisessa.

Kurvikkuus kunniaan, jälleen kerran ja edelleen, vanha mantra, mutta niin totta. Nuorten ja vanhempienkin tulisi ymmärtää, ettei vaatekoolla, hiustenvärillä tai seksuaalisella suuntaumisella ole oikeasti väliä jos ihminen on muutoin mahtava persoona. Luokaa itse omat kauneusihanteenne! Luottakaa itseenne ja näyttäkää muille, mihin te pystytte.

Piireissä, joissa itse liikun, ei ole kauneusihanteita. Tai no mitä nyt kunnon naiselliset muodot, oikea asenne ja terve rakkaus omaa vartaloaan kohtaan sattuvat edustamaan. Asenne, jolla kannat itsesi on paras asia mihin voit verhoutua. Kauneus on sekä asenne että voimavara.

Jos kauneusihanteeton, suvaitsevainen ja lämminhenkinen ympäristö kiehtoo, saavu seuraamaan Turku Burlesque Weekendin pääklubia perjantaina Vegasiin, tee kreisejä ostoksia yhden päivän ihmekaupassa burleskikirpparilla Bar Kukassa lauantaina tai lyöttäydy matkaan mukaan vasta sunnuntaina Kirjakahvilan Pin-Up-Brunssilla.

Nähdään siellä!

 

 

 

 

 

 

Xoxo Sophie le Sucré
Burlesque Lady,
Sugar Princess of Turku

Ps. Kohdatessasi kauneusihanteen, toimi seuraavasti:

A) muokkaa se omannäköiseksesi ja käytä tai B) etsi lähin postilaatikko ja lähetä se mallitoimistoille. Heillä on varmasti sille valitettavasti vielä käyttöä 😉

https://www.facebook.com/events/375751355811333/?ref=ts