Yleinen

Kiitos!

Posted

Vaalit on käyty ja univelat nukuttu. Vihreiden vaalivalvojaisissa Turussa riemastuttiin valtakunnallisesta historiallisen kovasta vaalivoitosta. Vihreiden kansanedustajien määrä nousi kymmenestä viiteentoista, mikä on aivan huikeaa!

Myös Varsinais-Suomessa vihreiden kannatus nousi. Turussa nousua edelliseen eduskuntavaalitulokseen oli 1,5% mistä olemme nöyrän kiitollisia. Yhä useampi voi äänestää vihreitä.

Olen erittäin iloinen nuorten ja erityisesti nuorten naisten noususta eduskuntaan! Onnea siskoille paikasta, eduskunnan aliedustettu nuorten naisten ryhmä kasvoi hienosti yli puoluerajojen!

Oma tulokseni ei riittänyt eduskuntapaikkaan, emmekä yltäneet Varsinais-Suomessa myöskään kahteen kansanedustajaan tällä kertaa. Ensikertalaiselle tulos oli kuitenkin todella hyvä, kiitos kaikille 1144 äänestäjälleni, jotka nostivat minut listamme neljänneksi! KIITOS!

Maailmaa voi parantaa joka päivä ja kaikissa tehtävissä. Turun kunnallispolitiikan haasteet odottavat heti nurkan takana ja vihreiden puoluevaltuuskunnassa olen mukana päättämässä osallistumisesta hallitusneuvotteluihin.

Tällä tuloksella työ jatkuu entistä suuremmalla tuella ja isommalla vimmalla!

<3

Nuoret politiikassaMinea Nurmen haastattelu Tutkassa

Koko vaalitulos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *