Yleinen

Niinasta sanottua

 

Paljon ihmisestä kertoo se, miten muut häntä arvioivat. Tässä kolme eri näkökulmaa siihen, millainen poliitikko muiden mielestä olen.

Aloitetaan vihreistä ystävistäni ja kampanjapäälliköstäni.

Outi Alanko-Kahiluoto, kansanedustaja:

”Tunnen Niina Ratilaisen eduskunnasta, missä hän on työskennellyt Ville Niinistön avustajana. Olen oppinut arvostamaan Niinan asiantuntemusta erityisesti koulutus- ja ympäristöpolitiikassa. Niina on laaja-alainen, ahkera ja luotettava ja valloittava yhdistelmä mielentyyneyttä, elämäniloa ja rohkeutta.”

Jaakko Mustakallio, Tampereen kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja, Vihreiden nuorten puheenjohtaja:

”On ollut aivan mahtavaa päästä tutustumaan Niinaan vuosien varrella. Hän on raudanluja asiaosaaja, joka menee aina positiivisen kautta eteenpäin. Valtuustoryhmän puheenjohtajana Niina vie takuulla äänesi kuuluvasti neuvottelupöytiin saakka.”

 Lotta Aarikka, väitöstutkija & vapaa kirjoittaja, kampanjapäällikkö kuntavaaleissa 2017:

”Jokaisen poliitikon motivaatio on yksilöllinen sekoitus vallanhimoa ja halua parantaa maailmaa. Niina on poliitikko, joka haluaa ensisijaisesti parantaa maailmaa, ja joka suhtautuu poliittiseen päätöksentekoon sellaisella vastuuntunnolla, joka tehtävälle kuuluu. Niina on sisukas, hauska, perehtyvä ja humaani. Näistä syistä annan Niinalle paitsi ääneni myös aikaani hänen kampanjalleen.” 

Minut on äänestetty kaupunginvaltuutetuksi, jotta ottaisin kantaa asioihin. Aina se ei kaikkia miellytä, eikä pidäkään, se on monipuoluejärjestelmän olemassaolon ehto. Seuraavien kommenttien koen kuvaavan itseäni erinomaisesti!

Pekka-Juhani Elomaa, Turun Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaan kommentti sijoituttuani toiseksi kaupunkilehti Turkulaisen äänestyksessä Turun ihanimmasta naisesta.

”Kiltin näköinen ja vaarallisin eläin Isämaalle sitten Bobrikowin…”

Turun vaari, kommentti mielipidekirjoitukseeni:

” Tyypillinen omahyväinen maailmanparantaja. ”

Hillary Clinton on sanonut, etteivät häntä vihaavat vihaa vain häntä, vaan sitä, mitä hän edustaa. Huomaan usein ajattelevani samoin. Seuraavassa otteita kirjoitukseni ”Raiskauksilla uhkailun pitää loppua heti” Hommafoorumilla kirvoittamasta keskustelusta. Kun olen näin suuri uhka rasisteille, tiedän tekeväni jotain oikein.

Vasarahammer:

”Kestävän kehityksen koulutusohjelma”
”Ympäristösuunnittelija.”
Nollakoulutusta, jolla opiskellaan nolla-ammattiin.

Siviilitarkkailija:

”Viherperkele”

Mr Finland:

”Itku-Niina ja hänen kaltaisensa naiivit idiootit ovat todella vastuuttomia rasismihysteriassaan.”

Hommafoorumin ölinät eivät saa jäädä viimeiseksi sanaksi tässäkään kirjoituksessa, joten päätän suositukset Anonyymi turkulainen -nimimerkin sanoihin:

Anonyymi turkulainen, kaupunkilehti Turkulaisen äänestyksessä Turun ihanin nainen -tittelistä:

” Määrätietoinen, nuori nainen, joka haluaa pelastaa maailman ja jolla on keinoja siihen”

 

Tällä linjalla lupaan jatkaa myös seuraavat neljä vuotta, jos minut valtuustoon sunnuntaina valitaan. Sisukkaana, hauskana, humaanina, luotettavana ja vaarallisena viherperkeleenä!