Yleinen

Nyt lähtee!

Tästä alkaa julkinen matkani kohti kunnallisvaaleja 2012.

Matkaa on taitettu vuodesta 1986 erilaisten sattumusten, ihmisten ja mahdollisuuksien kanssa. Tästä blogista pääset seuraamaan matkan jatkumista.

Mikä olisikaan parempaa kuin saada vaikuttaa tärkeaäksi kokemiinsa asioihin? Näillä sanoilla alkoi vaikuttaminen aloitettuani Turun ammattikorkeakoulussa kestävän kehityksen opinnot vuonna 2007. Tuosta tähän päivään olen tehnyt paljon töitä paremman huomisen eteen mm. ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUOssa, Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitossa sekä Turun vihreissä nuorissa ja opiskelijoissa että Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitossa.

Kunnallispolitiikkaan minut ajaa halu tehdä asioita paremmin. Kaunis kaupunkimme ansaitsee parempaa kuin se on saanut. Turkulaiset ansaitsevat lisää vaikutusmahdollisuuksia, monipuolisen kaupunkikuvan ja puhtaan paikan asua, tehdä työtä ja elää. Kampanjateemani rakentuu Onnellisuudelle. Uskon, että päätökset pitää aina tehdä sen ehdolla, että se tuottaa kaupunkilaisille onnellisuutta. Lisää näitä teemoja ja keinoja tulen valottamaan myöhemmin.

”Matka on tärkeämpi kuin päämäärä”, kertoo usein käyttämäni sanonta. Tässä kohtaa matkakin on varmasti tärkeä, mutta päämääränä, tai oikeastaan välietappi, vaikuttaminen Turun kaupunginvaltuutettuna seuraavalla valtuutokaudellakaudella, on kans aika tärkeetä.