Yleinen

Humalistonkadun pyörätie – nyt ihan oikeesti!

Eilen minulta kysyttiin haastattelussa, tekeekö nuoret politiikassa yhteistyötä vai onko enemmän oma puolue se lähin. Vastasin miettimättä sekuntiakaan että omat tyypit ihan iästä riippumatta ja paljon, ainakin Turussa.

Eilen illalla vähän jouduin miettimään uudelleen, koska Kokoomuksen valtuustoryhmä päätti historiallisesti tukea Humalistonkadun pyörätien rakentamista. Tästä iso hatunnosto asiaa ajaneelle Kokoomuksen nuorelle polvelle!

Tänään pyörätietä käsiteltiin Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnassa. Pyörätiesuunnitelma etenee, mutta kokouksessa päätökseen tehtiin lisäys ”aikaisintaan 2017”. Tätä vastustivat meidän edustajan, upean Riitta Koskimiehen johdolla kokoomuslainen, vasemmistolainen, perussuomalainen ja keskustalainen edustaja. (Hyvä te!)

_Kaikki demarit_, yksi vasemmistoliiton edustaja ja kokoomuksen 3 vanhempaa henkilöä kannattivat lisäystä.

Onneksi tällä johtokunnan päätöksellä ei ole aikataulullisesti mitään sitovaa merkitystä.

Humalistonkadun pyörätie pitää rakentaa 2016. Suunnitelman kanssa on vatuloitu 30 vuotta. Nyt riittää vatulointi.

 

Tunnelmaa keventämään Egotripin Polkupyörälaulu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *