Yleinen

Kuntavaalit 2017: Aika päivittää lähiöitä

Kaikkia kaupungiosia pitää uudistaa paremmiksi paikoiksi elää ja asua. Nyt on aika uudistaa lähiöitä!

Tarvitsemme lisää kaupungin vuokra-asuntoja eri alueille ja raitiotien Varissuolle. Hyvän elämän edellytys on riittävä toimeentulo. Eriarvoistuminen eri asuinalueilla pitää katkaista ja lopettaa Turun kaavoituskulttuuri, jossa pienituloiset ja hyvin toimeentulevat asutetaan omille alueilleen. Haluan että Turussa asukkaat otetaan mukaan asuinalueidensa suunnitteluun: näin syntyy viihtyisiä asuinalueita halvan betonitaloliukuhihnatuotannon sijaan.

Olen itse lähiöiden kasvatti ja uskon että Turku on parempi kaikille ihmisille vain jos satsaamme nykyistä enemmän lähiöihin. Haluan, että Turussa politiikka muuttuu sellaiseksi, jossa lähiöiden asukkaille itselleen annetaan ääntä ja valtaa vaikuttaa omiin asuinalueisiin.

Haluan kampanjoida lähiöiden puolesta. Ennen kuntavaaleja julkaisen videosarjaa, jossa kerron Turun eri lähiöiden hyvistä puolista ja kehittämistarpeista. Katso täältä. Lisäksi minua voi tulla tapaamaan ja seuraavina aikoina:

21.3. 16:00-18:00 K-Market Hannunniittu
24.3. 15:00 K-Market Martinmylly
24.3. 18-20 K-Market Uittamo
27.3. Halinen ostari 16:00
31.3. K-Kylänvalinta YO-kylä 16:00
6.4. Lauste ostari 15-17
1.4. Runosmäen ostari 11-14